Τηλεφωνήστε

2521037690, 6937320257

ΙΑΤΡΕΙΟ
ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΑΔΗ - ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

Dr. Ειρήνη Δημάδη

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Καλωσορίσατε στο ιατρείο μου.
Καθημερινός μας στόχος είναι να σας χαρίσουμε το όμορφο χαμόγελο που επιθυμείτε. Επίκεντρο μας είναι ο ασθενής, η αποτελεσματική θεραπεία του προβλήματος του και η ασφάλεια του. Για το λόγο αυτό αφιερώνεται πολύς χρόνος για τη διαρκή επιμόρφωση στις τελευταίες εξελίξεις της οδοντιατρικής μέσω
σεμιναρίων

Στόχος μας είναι να σας εξασφαλίσουμε μια άρτια θεραπεία για τα δόντια σας, τόσο αισθητικά, όσο και λειτουργικά. Έμφαση δίνεται στις αισθητικές αποταστάσεις με ολοκεραμικά υλικά, μονήρη εμφυτεύματα καθώς και σε πολύπλοκες αποκαταστάσεις ολικού φραγμού με εμφυτεύματα ή χωρίς.

Επίσης πραγματοποιούνται όλες οι οδοντιατρικές εργασίες, όπως εμφράξεις, περιοδοντικές και ενδοδοντικές θεραπείες. Εξαιτίας της συνεχούς επιμόρφωσης, χρησιμοποιούνται οι πιο σύγχρονες θεραπείες με απόλυτη ασφάλεια κάτω από άριστες συνθήκες υγιεινής.

Το ιατρείο είναι  εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, όπως το LASER,  ψηφιακή ακτινογραφία, αυτόκαυτος κλίβανος τύπου Β ώστε να εξασφαλίζουμε τις βέλτιστες συνθήκες υγιεινής και υλικά υψηλής ποιότητας.

Τα ραντεβού τηρούνται πάντοτε με απόλυτη ακρίβεια με σεβασμό στο χρόνο των ασθενών και τέλος η πληρωμή μπορεί να γίνει με μετρητά, με κάρτα (χρεωστική ή πιστωτική) και με τραπεζικό έμβασμα

 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Dr. Ειρήνη Δημάδη, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην Νέα Ζίχνη Σερρών.

Το 1985 ξεκίνησε τις σπουδές της στην οδοντιατρική σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, όπου και αποφοίτησε το 1991.

Από το 1991 διατηρεί το ιδιωτικό της ιατρείο στην Δράμα, ενώ παράλληλα έχει παρακολουθήσει πολύ μεγάλο αριθμό σεμιναρίων, εκπαιδεύσεων και συνεδρίων.

 

Το 2005 πήρε το μάστερ της στην εμφυτευματολογία στην Φλωρεντία.

 

Είναι:

• Μέλος της Ελληνικής Περιοδοντολογικής Εταιρείας

• Μέλος ΕΑΑΟ (Ελληνική Ακαδημία Αισθητικής Οδοντιατρικής) 

• Associate Fellowship within the World Clinical Laser Institute

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ